Categoriesدستهبندی نشده

دستور العمل های مافین که نمی توانید در برابر آنها مقاومت کنید

گام1

بلغور و شکر را در نوشیدن ماست خیس کنید. مخلوط کنید ، بگذارید یک ساعت متورم شود.

گام 2

کره ذوب شده را به بلغور متورم اضافه کنید ، ضرب و شتم ، تخم مرغ را اضافه کنید ، بدون اینکه قطع شود. سپس آرد اضافه کنید. بیکینگ پودر را فراموش نکنید.

مرحله 3

قره قاط را به خمیر اضافه کنید. سیب ها را مالش دهید و آنها را به جرم بفرستید ، کاملا مخلوط کنید.

مرحله 4

خمیر را داخل قالب ها بریزید.

مرحله 5

20 تا 25 دقیقه در دمای 180 درجه بپزید. آمادگی مافین های ماست را با خلال دندان بررسی کنید – اگر خمیر خمیر روی آن قرار دارد ، خمیر را سوراخ کنید ، مافین ها هنوز آماده نیستند ، اگر خشک است ، می توانید چای دم کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *